top of page

QHHT past life hypnose

De Quantum Healing Hypnosis Technique℠ (QHHT®) is een prachtige methode ontwikkeld door de Amerikaanse Dolores Cannon. Tijdens jouw hypnose zal er gebruik gemaakt worden van deze techniek waardoor jij in contract gebracht gaat worden met jouw” hogere zelf.” Iedereen op aarde heeft een Hogere zelf en dit is een gedeelte van ons dat veel meer inzicht heeft in alle verschillende aspecten van iemands leven. Door hier contact mee te leggen kunnen er vragen beantwoord worden waar jij misschien al je hele leven mee rondloopt. Wanneer het gepast is kan er zelfs directe verbetering van situaties en genezing van lichamelijke klachten plaatsvinden.

Jij hebt zelf het meeste inzicht in de moeilijke situaties waar je zelf soms in zit, alleen besef je dit niet! Onder hypnose kunnen we contact maken met diepere lagen van je bestaan. Wanneer we verbinding gaan leggen met jouw hogere zelf kunnen we achter oorzaken komen voor bepaalde situaties in je leven. Tijdens een QHHT-sessie gaan we samen naar je vragen en problemen kijken. Onder begeleiding van jouw hogere zelf gaan op zoek naar welke oplossing passend is voor jouw persoonlijke situatie.

Tijdens de hypnose word je in een staat van zijn gebracht tussen wakker zijn en slapen in. Dit gebeurt door middel van een visualisatie. Het proces is echt supernatuurlijk; geen gekke hocuspocus. Iedereen kan onder hypnose; en sterker nog, je gaat zelfs al twee keer per dag door deze staat van zijn heen. Net voor het slapen gaan, en net na het wakker worden. Deze staat wordt ook wel de “Theta” staat genoemd. Het enige wat ik ga doen tijdens de hypnose is jou in deze staat houden. Ik ga hier aan het werk met alle aspecten van jezelf waar je normaal gesproken moeilijker toegang tot hebt. Jouw hogere zelf is namelijk altijd in jou aanwezig en bevindt zich net onder de oppervlakte van onze bewuste mind.

Genezing

Het hogere zelf heeft de capaciteit om fysieke problemen te detecteren in het lichaam en de redenen voor het bestaan uit te leggen aan mij; de QHHT-therapeut. De redenen voor een bepaalde conditie kunnen te maken hebben met situaties die zich eerder in jouw leven hebben voorgedaan, maar ze kunnen ook de oorsprong vinden vorige levens. Ons hogere zelf wordt daarna gevraagd of er oplossing voor een bepaalde conditie kan plaatsvinden, wanneer dit zo is kan er directe genezing plaatsvinden zonder het gebruik van medicijnen, operaties of pijn. Vaak is het zo dat enkel het begrijpen van waarom er een situatie of conditie of het ervaren van een emotie in ons leven bestaat, genoeg is voor ons hogere zelf om de situatie los te laten.

Voordat er een lijst weergegeven wordt van wat er allemaal mogelijk is op het gebied van genezing is het belangrijk om het volgende even te zeggen;

Genezing van lichamelijke klachten kan alleen plaatsvinden wanneer iemand dit zelf ook echt wil en wanneer het niet in conflict staat met iemands levensdoelen.
Wij zijn allemaal eindeloze zielen die op aarde geïncarneerd zijn voor onze eigen individuele ervaringen. De hogere zelf van een blind person zal bijvoorbeeld zijn/haar zicht niet verbeteren wanneer blind zijn een van de belangrijkste aspecten was de afspraken voordat we naar aarde kwamen (want die maken we namelijk allemaal). Ook zal een fysiek probleem dat iemand zelf heeft gecreëerd door bijvoorbeeld niet goed te zorgen voor het lichaam niet verdwijnen wanneer iemand nog niet geleerd heeft het lichaam te respecteren en er goed voor te zorgen. Er zijn geen garanties, maar hieronder volgt een lijst van de resultaten die cliënten door middel van QHHT-sessies wereldwijd hebben ervaren.

• Alle verschillende vormen en stadia van kanker genezen
• Kraakbeen wederopbouw tussen gewrichten in
• AIDS genezen en verdwenen uit het lichaam
• Hartziekte genezen, operatie niet langer meer nodig
• Leverfuncties geregenereerd en herstelling van lever tot volledig functioneren
• Beschadigde nieren herstelt tot volledige functioneren
• Open vleeswonden herstelt zonder littekens
• Migraines die uitgelegd worden en het verwijderen van de onderliggende oorzaak
• Slecht zicht veraf herstelt, mensen hebben niet langer een hulpmiddelen nodig.
• Diabetes genezen en de reden ervoor uitgelegd
• Problemen met de ingewanden genezen
• Pijn in de midden en onder rug genezen
• Nek en schouderpijn verdwenen
• Longproblemen genezen
• Huidproblemen genezen

Niks is onmogelijk. Er zijn werkelijk waar geen limits, enkel de begrenzingen van onze eigen verbeelding!

Voor jouw sessie: Wat moet je doen?

Voor een sessie zijn er een aantal dingen die je van tevoren al kan doen om jezelf voor te bereiden.

Dit is jouw kans om alle vragen te stellen die je hebt over jouw leven, dus het is belangrijk om er goed over na te denken wat je allemaal graag zou willen weten.

Wanneer jij jouw vragen voor jezelf helder krijgt en deze op gaat schrijven is het begin al gemaakt. Je stelt je vragen als het ware al aan het Universum en hiermee wordt het hele proces al in werking gezet.

- Maak 2 vragenlijsten; 1 met vragen over je gezondheid en 1 met vragen over jouw persoonlijke leven die je graag beantwoord zou willen hebben.
- Zorg dat jou vragen netjes en leesbaar zijn. Het is niet nodig om de vragen van tevoren al door te sturen, maar je kunt ze meenemen op de dag van de sessie.
- Als je lange lijsten hebt, begin dan met de meest belangrijke onderwerpen bovenaan. Het doel is om zoveel mogelijk vragen te beantwoorden, maar de hypnose zelf gaat maximaal twee uur in beslag nemen. Binnen dit tijdsbestek vallen de visualisatie en het bereiken van jouw hogere zelf om vragen te beantwoorden.

Het is heel belangrijk dat je komt met de intentie om een fantastische sessie te ervaren. Wanneer jij de beslissing hebt om een sessie te hebben, begint jouw hogere zelf al met het voorbereiden op een geweldige conversatie met jou!

Jouw bewuste zelf moet eraan herinnerd worden dat het even een plaatsje op de achterbank gaat krijgen tijdens deze hele ervaring.
Dolores Cannon noemt ons bewuste zelf ook wel ons ‘domme zelf’ omdat het denkt alles te weten (dit is ons ego, het stemmetje in ons hoofd.)
Eigenlijk weet ons ego heel weinig over de totaliteit aan ervaringen van onze ziel.

Je kan er vast voor gaan zorgen dat je zo goed mogelijk contact kan maken met je hogere zelf door een paar keer per dag tegen jezelf gaan zeggen:
“ Ik maak gemakkelijk contact met mijn hogere zelf.” Op deze manier wordt het straks nog gemakkelijker om contact te gaan leggen tijdens de sessie.

B2- STILTE MEDITATIE2.jpg
bottom of page