top of page

1:1 coaching sessies

Loop jij keer op keer tegen hetzelfde probleem aan in je leven, blijft je maar piekeren over die ene situatie of wil je misschien gewoon meer over bepaalde aspecten van jezelf te weten komen. Dan zijn de 1:1 coaching sessies iets voor jou!

Wanneer dingen niet helemaal lekker lopen kan het fijn zijn om hier met iemand over te praten. Soms is het al genoeg om even met een vriend of vriendin te ventileren over een bepaald onderwerp, maar buiten dat het even verlichting biedt lost het vaak de kern van het probleem niet op. Je blijft maar tobben en malen. We zijn niet anders gewend dan te blijven hangen in onze gedachtes, dat is nu eenmaal hoe de mens in elkaar steekt. Je bent als het ware slachtoffer van je eigen vicieuze cirkel van denken, zonder dat er een oplossing in beeld komt.

En dat is eigenlijk helemaal niet zo gek. Ondanks dat het heel belangrijk is om naar de context en oorzaak van een probleem te kijken, kan daar NOOIT de oplossing gevonden worden. De oplossing van een probleem ligt namelijk nooit in het denken. Wanneer je in het denken en analyseren vast blijft hangen zal je keer op keer op dezelfde conclusies stuiten. De oplossing voor onze problemen ligt altijd ergens achter die gedachtes en achter dat denken. De oplossing ligt diep in jouzelf.

Tijdens een 1:1 coaching sessie kom je met een probleem of vraag naar mij. Zo’n sessie duurt ongeveer 2/3 uur. Door middel van het analyseren van jouw lichamelijke signalen, komen we er samen achter welke gevoelens diep achter bepaalde gedachtes en situaties schuilgaan. Door jou contact te laten maken met wat je voelt in je lijf en wat er in jouw systeem naar boven komt, gaan we samen de lichamelijke gewaarwordingen die jij ervaart analyseren. We gaan samen opzoek naar helderheid, duidelijkheid en licht zodat jij met een stukje extra zelfkennis en inzicht naar huis gaat.

B2- STILTE MEDITATIE2.jpg
bottom of page